Even voorstellen

Wat leuk dat je onze website bezoekt!

Wij zijn Garage Sale Krommenie, een bijzondere vintage winkel in Zaanstad. Bij ons verdwalen nieuwsgierige creatievelingen in nostalgie en inspiratie. Met ons unieke assortiment streven we naar diversiteit en verzetten we ons tegen de wegwerpmaatschappij. Daarnaast zorgen onze locatie en flexibele mindset voor een gedenkwaardige ervaring. Kortom, wij zijn door onze uitzonderlijke concept en onze gezellige klanten ‘one of a kind’. 

 

Waar staan wij voor?

 

   

Diversiteit:

We breken ons los van het kudde gedrag en moedigen onze klanten aan hetzelfde te doen. Dit is de manier om dichterbij jezelf en je dromen te komen.

 

Flexibiliteit: 

We kunnen onze mensen, activiteiten, locatie en hulp altijd aanpassen aan verschillende behoeften. Onze service is breed, we staan altijd open voor nieuwe uitdagingen.

 

Recycling: 

Wij doen er alles aan om verspilling van goede items terug te dringen. Deze waarde binnen onze organisatie maakt dat we de schoonheid van tweedehands goederen willen laten zien aan een breed publiek.

 

Passie:

Vanaf dag 1 is passie de motivatie geweest achter ons bedrijf. Oprichter Marc Rats kent historie van bijna al zijn producten en het hele team is ambitieus en ondernemend.

 

Creativiteit: 

Creativiteit leid tot verrassende nieuwe ideeën, kansen en oplossingen. Ons bedrijf past niet in een hokje en onze denkwereld dus ook niet

 

 

 

 

 

© 2014 - 2024 garage-sale-krommenie.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel