top of page

New arrivals uit De Tamme Boer

Renée Rats

6 apr. 2024

Garage Sale Krommenie heeft tientallen vintage producten binnengekregen met een landelijk tintje. Deze new arrivals komen uit een bekend eetcafé in Krommenie.

New arrivals

De Tamme Boer in Krommenie, Zaanstad, heeft recentelijk nieuwe eigenaren gekregen, die hebben besloten het interieur een opfrisbeurt te geven. Onder de new arrivals vinden we onder andere tweedehands muurdecoratie, waaronder schilderijen op canvas en houten panelen. Deze stukken zijn voorzien van afbeeldingen van koeien en kruiden, waardoor ze perfect passen bij een landelijke inrichting.


Naast tweedehands muurdecoratie heeft Garage Sale Krommenie ook diverse tweedehands tuindecoraties overgenomen van De Tamme Boer. Denk hierbij aan retro windlichten en dé iconische fiets die altijd voor de deur stond van het café. Deze decoratieve elementen voegen niet alleen een vleugje charme toe aan je tuin, maar brengen ook een stukje geschiedenis van Krommenie met zich mee.


De collectie wordt verder aangevuld met een verscheidenheid aan andere tweedehands items, waaronder vintage zoutbakken, decoratieve dieren, vintage emaillen bordjes, kruiken en fotolijstjes. Met zoveel verschillende opties is er voor elk wat wils te vinden bij Garage Sale Krommenie.Nu te koop

Ben je benieuwd naar deze prachtige nieuwe aanwinsten? Kom dan snel een kijkje nemen in onze winkel! Of je nu op zoek bent naar een eyecatcher voor in huis, een uniek cadeau voor een geliefde of een item om de tuin op te fleuren, bij Garage Sale Krommenie ben je aan het juiste adres. We zijn van maandag t/m donderdag open van 14:30 tot 17:00 en op vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 17:00.

bottom of page