top of page
Een tweedehands boek dat wordt neergezet in een tweedehandswinkel

Over ons

Ontdek het verhaal van Garage Sale Krommenie, dé unieke tweedehandswinkel in Zaanstad. Lees wat we belangrijk vinden, hoe het begon en wat je bij ons kan vinden!

Missie

Bij Garage Sale Krommenie geloven we in meer dan alleen tweedehands winkelen. Onze tweedehandswinkel in Zaanstad is niet alleen een plek om unieke schatten te vinden; het is een ontmoetingsplek waar hergebruik de norm is en waar we samen de strijd tegen verspilling aangaan.

Onze kernwaarden helpen ons hierbij. ⤵️

IMG_6293-Enhanced-NR_edited.jpg

Kernwaarden

Hergebruik

We laten zoveel mogelijk mensen zien hoe mooi tweedehands items kunnen zijn en dragen zo bij aan minder verspilling.

Creativiteit

Creativiteit leid tot verrassende nieuwe ideeën en kansen. Ons bedrijf past niet in een hokje en we denken dus ook graag out-of-the-box.

Diversiteit

We moedigen onze klanten aan om zich te los te maken van de massa en uniek te durven zijn. Net als onze vintage items!

Flexibiliteit

Verandering? Daar zijn we gek op! We houden van uitdaging en experimenteren er op los. Geen idee is ons te gek. 

Geschiedenis

Krommenieër Marc Rats heeft altijd interesse gehad in unieke tweedehands schatten. Deze liefde werd versterkt tijdens een reis door Amerika, waar de ene na de andere 'Garage Sale' zijn pad kruiste. Meer dan 10 jaar later, toen zijn verzameling aan bijzondere spullen te groot werd, wist hij precies wat hij moest doen.
 
Het was tijd zijn eigen 'Garage Sale' te starten. Een partytent groeide in de 8 jaar daarna uit tot een bruisende winkel van maar liefst 1.000 vierkante meter. Zo begon het avontuur van Garage Sale Krommenie, dé tweedehandswinkel van Zaanstad en omstreken, waar gezelligheid en hergebruik samenkomen. 🛒

De partytent waarin tweedehands parels werden uitgestald 

Marc op een Garage Sale tijdens zijn reis door Amerika

De winkel van meer dan 1.000 vierkante meter in Krommenie

'We zijn ontzettend trots op wat we bereikt hebben, maar we hebben nog 100 wilde plannen om de winkel nog verrassender te maken!' 💪✨

Marc Rats - Oprichter en eigenaar

De eigenaar van een tweedehandswinkel die tweedehands producten uitpakt

Onze tweedehands schatten

Bij Garage Sale Krommenie zijn we altijd op zoek naar unieke tweedehands schatten die een verhaal vertellen. Maar we zijn geen kringloop; we zijn een tweedehandswinkel met een passie voor vintage en historie. Daarom zijn we selectief in wat we aannemen. Heb je items waarvan je denkt dat ze perfect zouden passen in onze winkel? Deel een foto met ons via WhatsApp, Instagram of Facebook of kom gezellig langs. Ons adres vind je hier.

Heb je iets bijzonders? Dan is een vergoeding, ruil of korting zeker bespreekbaar. We waarderen je moeite om goede spullen weer een nieuw leven in te blazen!

Producten

Een man in een tweedehandswinkel met een retro telefoon

Contact

  • Facebook
  • Instagram

Noordervaartdijk 10
1561 PS Krommenie

VLAAR enveloppenfabriek

bottom of page