top of page

Keukengerei

Verken onze keukenhoek en kies voor kwaliteit met ons tweedehands kook- en tafelgerei, van vintage glazen tot tweedehands pannen.

Koken en dineren met vintage parels

Geniet je ervan om in de keuken bezig te zijn of gezellig te tafelen met vrienden en familie? Ontdek onze bijzondere tweedehands items die jouw kook- en eetervaring naar een hoger niveau tillen.

  • Denk bij kookgerei vooral aan tweedehands pannen, bakplaten, bestek en petroleumstellen. Soms vind je bij ons ook raspen, vijzels en andere tweedehands parels om mee te koken of bakken.

  • Ons tafelgerei bestaat voornamelijk uit tweedehands borden, bestek, glazen, peper- en zoutstelletjes, schalen, Engelse theesetjes, kannen en accessoires. Soms bieden we ook koppen, tafelkleden, taartplateaus, serviessets, botervloten en meer aan.


Enkele stuks, maar ook partijen

'Keuken' is een van onze omvangrijkste productcategorieën met ongeveer 200 items. We voegen regelmatig nieuwe items toe, dus er valt altijd iets nieuws te ontdekken. Bovendien hebben we veel dezelfde items in voorraad, waardoor het mogelijk is om sets of partijen af te nemen. Volg ons op Instagram om op de hoogte te blijven van onze nieuwste 'new arrivals'. 📸

Handen met een tweedehands glazen slaschaal
Tweedehands pan en ander tweedehands keukengerei
Tweedehands zout- en peperstelletjes in de vorm van dieren
bottom of page