top of page

Tientallen kids genoten van onze vintage paas-speurtocht

Renée Rats

30 mrt. 2024

Het was een groot avontuur afgelopen weekend! Kids gingen met een schatkaart en foto's opzoek naar verborgen eitjes in de tweedehandswinkel.

Een dag vol ontdekkingen

Met meer dan 30 enthousiaste kinderen in de leeftijd van 1 tot 14 jaar oud, was het een drukte van jewelste in onze winkel. En wat een vreugde om al die lachende gezichtjes te zien terwijl ze op jacht gingen naar de verstopte eitjes! Er werden teams gevormd, sommige kinderen deden zelfs twee speurtochten achter elkaar of hielpen mede-speurders met lastige verstopplekken. Het was een middag vol avontuur en verbinding!


En terwijl de kinderen op zoek waren naar de verstopte paaseieren, hadden de ouders de kans om op hun gemak onze tweedehandsschatten te doorzoeken. Van vintage kleding tot unieke meubelstukken, heel veel tweedehands parels hebben een nieuw thuis gevonden!Bekijk de foto's op Facebook!

Benieuwd naar de vrolijke gezichten en avonturen tijdens onze Paasspeurtocht? Bekijk dan snel de foto's op onze Facebook-pagina via deze link. Foto's zijn gemaakt door Renée Rats en met toestemming van alle wettelijke vertegenwoordigers. 📸🐣

bottom of page