top of page

Update: Nieuwe website gelanceerd

Renée Rats

18 mei 2024

We hebben een nieuwe website! Met deze upgrade hopen we een goed beeld te kunnen schetsen van wat onze winkel te bieden heeft.

Producten

Op onze productpagina's vind je een overzicht van de verschillende items die we verkopen. Hier kun je zien hoeveel van elk product beschikbaar zijn en of ze vaak worden aangevuld. Bovendien delen we op elke productpagina het achtergrondverhaal van een bijzonder item, zodat je de unieke geschiedenis achter onze tweedehands vondsten kunt ontdekken.

Over ons

Op de 'Over' pagina leer je meer over wat voor ons belangrijk is en hoe Garage Sale Krommenie is ontstaan. Duik in de geschiedenis van onze winkel met foto's uit de oude doos en het persoonlijke verhaal van eigenaar Marc Rats. Ontdek ook hoe het inleveren van spullen werkt en wat je allemaal bij ons kunt vinden.

Agenda en nieuws

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en evenementen bij Garage Sale Krommenie? Neem dan een kijkje op onze 'Agenda' en 'Nieuws' pagina's. Hier vind je onze agenda vol verrassende events en activiteiten, evenals updates over openingstijden, new arrivals en andere leuke nieuwtjes. Soms delen we zelfs een interessante blogpost om je te inspireren!

Tip of suggestie?

We hopen steeds meer mensen kennis te laten maken met onze tweedehandswinkel en nodigen je uit om onze website te ontdekken. Heb je tips of opmerkingen? Neem contact met ons op via de website. We horen graag jullie ideeën!

bottom of page